Hacı Sabancı’ya Açılan Babalık Davasına Avukatından Yanıt Geldi: ‘İddialar Tersyüz Edilecek!’

Hacı Sabancı’ya Açılan Babalık Davasına Avukatından Yanıt Geldi: ‘İddialar Tersyüz Edilecek!’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Hacı Sabancı‘ya Açılan Babalık Davasına Avukatından Yanıt Geldi: ‘İddialar Tersyüz Edilecek!’

Sabancı davasında şok gelişme

F.D.’nin Hacı Sabancı aleyhine başlattığı babalık davasıyla ilgili hukuki süreç başladı. Mahkemeye sunulan kanıtların incelenmesi ve tarafların savunmalarının alınması için önümüzdeki günlerde duruşmaların başlaması bekleniyor. Hacı Sabancı’nın avukatları, müvekkillerinin masumiyetini kanıtlamak için gerekli adımları atmaya hazırlanıyor.

Sabancı ailesinde gayrimeşru çocuk iddiası: Hacı Sabancı'ya babalık davası  açıldı – İlk Baskı

Babalık Davasıyla İlgili Hukuki Süreç Başladı

Sabancı ailesinin ünlü ismi Hacı Sabancı, aile isminin ötesinde bir skandalla anılmaya başladı. İş dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan Sabancı, F.D. isimli kadının açtığı babalık davasıyla gündeme geldi. Dosyada yer alan iddialar, Sabancı ile F.D. arasındaki ilişkinin ayrıntılarına dair sırları ve yaşananları gün yüzüne çıkarıyor.

Hacı Sabancı'ya "babalık davası" şoku! Cemiyet hayatı şokta - Magazin -  İzmir gündemi

Fatma D., evliliği devam ederken hamile kalarak 2 Şubat 2021 tarihinde bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Ancak, Sabancı’nın çocuğun kendisinden olduğunu iddia etmesinin ardından taraflar arasında gerilim yaşandı. Dilekçede, “Hacı Sabancı ile çocuk arasında soy bağının DNA incelemesi yoluyla tespitine karar verilmesini istiyoruz ve nüfusa kaydının yapılmasını talep ediyoruz” denildi.

“Her Türlü Yasal Yola Başvuracağız”

Hacı Sabancı’nın avukatından yanıt gecikmedi, “Müvekkilimin mutlu aile birliğine ve şahsına yönelik bu iftiralara karşı her türlü yasal yollara başvuracak ve sürecin takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Hacı Sabancı Babalık Davasıyla İlgili Açıklama Yaptı! - SAYFA16 | Doğru  haber, Doğru adres...

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.