Pediaterapi ile Türkiye ve Dünyada İlk Bütünsel Sağlık Kürü

Pediaterapi ile Türkiye ve Dünyada İlk Bütünsel Sağlık Kürü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.07.2024
A+
A-

Pediaterapi ile Türkiye ve Dünyada İlk Bütünsel Sağlık Kürü

Pediaterapi, Naturapati, Fitoterapi, Aromaterapi ve Mineral terapiyi harmanlayarak benzersiz bir ürün geliştiren Uzman Eczacı Öznur YENİEL, Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni birincilikle bitirmiştir. Uzun yıllar eczacılık sektöründe deneyim kazanan YENİEL, farmakognozi alanında yüksek lisans yapmıştır. 2010’da kendi eczanesini açan YENİEL, bütüncül tıp yaklaşımları üzerine çeşitli eğitimler alarak doğal kozmetik ve tıbbi bitki yetiştiriciliği konularında uzmanlaşmıştır. Thetahealing tekniklerinde de eğitimler tamamlayan YENİEL, sektöründe öncü ve eşsizdir. Pediaterapi ise dünyada ilk bütünsel sağlık kürü olarak bilinmektedir.

Naturapati, Fitoterapi, Aromaterapi ve Mineral terapiyi harmanlayarak benzersiz bir ürün geliştiren Uzman Eczacı Öznur YENİEL, Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni birincilikle bitirmiştir. Uzun yıllar eczacılık sektöründe deneyim kazanan YENİEL, farmakognozi alanında yüksek lisans yapmıştır. 2010'da kendi eczanesini açan YENİEL, bütüncül tıp yaklaşımları üzerine çeşitli eğitimler alarak doğal kozmetik ve tıbbi bitki yetiştiriciliği konularında uzmanlaşmıştır. Thetahealing tekniklerinde de eğitimler tamamlayan YENİEL, sektöründe öncü ve eşsizdir.

Ayak sağlığı ve ruhsal bedensel detoksu ön planda tutan PEDİATERAPİ, yenilikçi bir tıbbi tekniktir. Naturapati, fitoterapi ve aromaterapi gibi yöntemlerin kombinasyonuyla ortaya çıkmıştır. Ayak bakımı, tırnak batması ve mantar enfeksiyonları gibi çeşitli sorunları tedavi ederek genel sağlık ve refahı destekler. Özellikle stres ve yorgunluğun neden olduğu problemler üzerinde etkilidir. PEDİATERAPİ, kişinin kendi değerini hatırlatırken vücuttaki toksin ve ağır metalleri atma sürecine katkı sağlar. Düzenli uygulandığında yaşam kalitesini artırır ve ruhsal, bedensel sağlığı iyileştirir.

Pediaterapi ile Türkiye ve Dünyada İlk Bütünsel Sağlık Kürü

https://pediaterapi.com

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.