MİT, El Bab’da Türk Bayrağına Yapılan Saldırının Failini Ele Geçirdi

MİT, El Bab’da Türk Bayrağına Yapılan Saldırının Failini Ele Geçirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.07.2024
A+
A-

MİT, El Bab’da Türk Bayrağına Yapılan Saldırının Failini Ele Geçirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye’de Türk bayrağına saldıran kişiyi yakaladı. Saldırgan, sorgusunda azmettiricilerin kimliklerini açıkladı, operasyonlar hız kazandı.

Suriye’de Türk bayrağına saldıran yakalandı, azmettiricilerin ismini verdi

Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye’nin El Bab kentinde Türk bayrağına saldıran şahsın yakalandığını duyurdu. Saldırgan, ifadesinde suçunu kabul ederek, azmettiricilerin isimlerini açıkladı. MİT, bu kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kayseri’de yaşanan istismarın diğer illere sıçrayan etkileriyle birlikte, Suriye’nin kuzeyinde Türk plakalı araçlara ve Türk bayrağına yönelik saldırılar gerçekleşti. Olaylar, Ankara’nın dikkatli gözlemi altında ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın müdahalesiyle sonuçlandı.

Güvenlik kaynakları ise konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Suriye’nin kuzeyinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sağladığı güvenli koridorda düzeni bozmak isteyen hiçbir provokatif eyleme izin verilmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en büyük değerlerinden olan Türk bayrağına karşı yapılan saygısızlık asla affedilmeyecektir. Türk bayrağına zarar veren her kim olursa olsun cezasını eninde sonunda çekecektir. Milli İstihbarat Teşkilatı, yarına bırakır ama Türk bayrağına el sürenlerin asla yanına bırakmaz.” ifadeleri yer aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.