EasyCryptoLand SEPA, Swift ve Mastercard ile Anlaştı

EasyCryptoLand SEPA, Swift ve Mastercard ile Anlaştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.06.2024
A+
A-

EasyCryptoLand Token Kripto ve Bankacılığın Mükemmel Birleşimi

EasyCryptoLand, Genesis Venture (GV)-Chain ağı üzerinde faaliyet gösteren ve kullanıcılarına güvenli ve hızlı ödeme çözümleri sunan öncü bir projedir. EasyCryptoLand Token, kripto para birimlerinin ve dijital ödeme sistemlerinin geleceğini yeniden tanımlamaktadır, ayrıca popüler cüzdan servisleriyle de tam uyum içindedir.

BaaS ve SaaS Hizmetleri

EasyCryptoLand, Avrupa’da dijital ödeme sistemleri alanında liderlik rolü üstlenmeyi hedeflemektedir. İlk aşamada Litvanya’da ödeme lisansı alarak bu alanda güçlü bir varlık oluşturmayı planlamaktadır. SEPA, Swift ve Mastercard gibi büyük ödeme sistemleriyle entegrasyonu tamamlayarak BaaS ve SaaS hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Teknolojik Alt Yapı ve Çeşitlilik

EasyCryptoLand, kripto para birimleriyle güvenli ödeme altyapısı sunarak başta turizm olmak üzere farklı sektörlerde hizmet vermeyi planlamaktadır. Proje, bankacılık ve sınır ötesi ticarette güvenli ödeme araçları ve bankacılık enstrümanlarını dijitalleştirmeyi hedeflemektedir. EasyCryptoLand, dijital ödeme sistemleri alanında önemli bir potansiyele sahip ve global düzeyde tanınan bir marka olma yolunda ilerlemektedir. Projeleri ve entegrasyonlarıyla dijital dünyada yeni standartlar belirlemeyi amaçlamaktadır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.