CANLI: Ertuğrul Doğan’dan olaylı maç açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

CANLI: Ertuğrul Doğan’dan olaylı maç açıklaması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.03.2024
A+
A-

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Ertuğrul Doğan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Konuşulacak çok şey var ama işin sonunda söyleyeceğimi başında söyleyeyim. Türkiye’de hiç kimse, hiçbir camia, hiçbir kurum, hiçbir basın bu güzide şehrimizin şerefli taraftarları hakkında bugüne kadar konuştuklarının hesabını bize verecekler. Bu konuşulanlar, bu davranış şekli Trabzonspor camiası tarafından unutulmayacak, hesabı tek tek sorulacak.

Pazar günü bizim de istemediğimiz, sonuçlarını tasvip etmediğimiz bir maç oynandı.

Ben ilk maça gitmek istiyorum. Biz bu gerilen ortamın farkında olduğumuz için Fenerbahçe ile olan ilişkilerimizi belli bir seviyede tuttuk. İlk maçımızda başlayan güzel süreç… Bizi ilk maçta çok iyi ağırladılar, biz de onları iyi ağırlayacaklarımızı söylemiştik.

Aslında ilk maçta da hakem katliamı vardı. Bundan sonra Türkiye’de hakemlik yapamayacağını söylemiştik ve yapamıyor. Gözlerimizin içine bakarak VAR’ın karşısında bunu yapanların sonu bu olacaktır.

Trabzonspor camiası içerde birbirini yiyebilir ama dışarıda her zaman tek yumruk halindedir. Siyasetçisinden iş adamına, tüccarına her türlü Trabzonlu, Trabzonspor’un haklarını savunmak için her şeyi yapacaktır.

İki takım üzerinde kurulan bir lig, bir oyun. İki takımın mücadelesinin Anadolu takımlarına yansıtılması. Bütün sezon boyunca Anadolu takımlarının haklarının yenmesi… Ve Trabzonspor biliyorsunuz Anadolu futbolunun ağabeyidir.

Trabzonspor maçlarında devreye girmeyen o VAR… İçindekiler diyeyim… Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın pozisyonlarında üç pozisyon beş pozisyon geriye giderek inceleme yapıyor. Biz bunları görmüyor muyuz?

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.