Son Dakika: Erdoğan’dan Kabine sonrası açıklama

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.

Son Dakika: Erdoğan’dan Kabine sonrası açıklama
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Türkiye Yüzyılı’nı inşa hedefiyle çıktığımız yolculuğumuza kesintisiz bir şekilde devam ediyoruz. Ülkemizi dünyada hak ettiği yere getirmenin mücadelesini veriyoruz. Özellikle dış politika kulvarında yoğun bir gündemimiz vardı. Cezayir Dışişleri Bakanı ve Birleşik Devletler Müslüman Kuruluşlar Konseyi heyetini kabul ettik.

OVP’nin iş dünyasında memnuniyetle karşılandığını gördük. Uluslararası yatırımcıların programa tepkisi de son derece olumluydu. Dünya Bankası grubunun 18 milyar dolarlık yeni yatırım paketi eklemesi bunun bir işaretiydi. Ülkemize yönelik önyargılar kırıldıkça inşallah yatırım rakamların daha da yükseldiğini göreceğiz. Temel hedefimiz yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı önceleyen politikalarla, sürdürülebilir büyümeyi sağlamaktır. Programın tekrar hayırlı olmasını diliyorum. 12. Kalkınma Planı’nı ve hükümet programını yakında milletimiz ve iş dünyamızın takdirine sunacağız.

Türkiye Yüzyılı’nı biz ilan etmiş olsak da bu vizyon 85 milyon tamamının milli hedefi, ülküsü ve idealidir. Türkiye’yi büyütmek ve güçlendirmek hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun hepimizin ortak gayesidir. Siyaset arenasında verdiğimiz mücadelenin amacı da zaten budur. Milletimizin her bir ferdini orta vadeli programa destek olmaya davet ediyorum.

Gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz.”

AYRINTILAR GELİYOR…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.