‘Ambulanstaki’ 9 kilo uyuşturucuya 3 tutuklama

Balıkesir’in Edremit ilçesinde durdurulan ve narkotik köpeği ‘Dangal’ ile yapılan aramada, 9 kilo 14 gram skunk ele geçirilen ambulansın sürücüsü Okan Akar (33) ile acil tıp teknisyeni Aptullah Yazkent (26) ve Cankan Ethan (33), tutuklandı.

‘Ambulanstaki’ 9 kilo uyuşturucuya 3 tutuklama
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ambulansla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

'Ambulanstaki' 9 kilo uyuşturucuya 3 tutuklama

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda başlatılan operasyonda, tepe lambası açık olan seyir halindeki 34 RE 1140 plakalı özel firmaya bağlı hizmet verdiği belirlenen ambulans, Balıkesir Değirmenboğazı mevkisinde durduruldu.

'Ambulanstaki' 9 kilo uyuşturucuya 3 tutuklama

Narkotik köpeği ‘Dangal’ ile ambulansta yapılan aramada, gizli bölmelere yerleştirilmiş 9 kilo 14 gram skunk, ruhsatsız tabanca ve 2 şarjör ele geçirildi. Ambulans sahibi ve sürücüsü olduğu belirlenen Okan Akar ile acil tıp teknisyeni Aptullah Yazkent ve Cankan Ethan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'Ambulanstaki' 9 kilo uyuşturucuya 3 tutuklama

TUTUKLANDILAR

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.