Devlet, Vatan, Bayrak Aşığı Enver Kaynar’dan Sert Açıklamalar

Devlet, Vatan, Bayrak Aşığı Enver Kaynar’dan Sert Açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2024
A+
A-

Devlet, Vatan, Bayrak Aşığı Enver Kaynar’dan Sert Açıklamalar

Mecliste “Etekli ve Kravatlı Terörist” İstemiyoruz

İddialara göre Enver Kaynar, son dönemlerde HDP ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) milletvekillerinin devletimize ve bayrağımıza karşı terör suçları işlediklerini belirterek, bu durumun kabul edilemez olduğunu ifade etti. Kaynar, PKK terör örgütü ile bağlantılı belediye başkanlarının da her türlü suçu işlediğini ve bu suçların milletvekilleri tarafından meşrulaştırılmaya çalışıldığını iddia etti. TBMM’de “etekli ve kravatlı terörist” istemediklerini vurgulayan Kaynar, devletin teröristlere karşı kararlı bir duruş sergilediğini ve gerekli cezaları uyguladığını söyledi. Devletin tüm imkanları sağladığını, ancak hainlik ve terör örgütlerine destek verenlerin bedelini ödeyeceğini belirtti.

PKK ve Siyasi Uzantılarının Kürt Halkına Verdiği Zararlar

Enver Kaynar, PKK’nın özellikle fakir, ailesi bölünmüş çocukları ve madde bağımlısı gençleri kandırarak örgüte katılım sağladığını ve bu gençleri savaşın içine sürüklediğini iddia etti. PKK’nın ve siyasi uzantılarının Kürt kimliğini ve ismini kullanarak gençleri kandırdığını ve bu yolla milyonlarca insanın ölümüne neden olduğunu belirtti. PKK’nın Kürt kimliğine 100 yıldır acı, zulüm, ölüm ve korku getirdiğini, bölgeyi 100 yıl geriye götürdüğünü ifade etti.

Kaynar, görevlerinin daha çok çalışarak gençlere istihdam sağlamak olduğunu ve teröristlere asla fırsat vermeyeceklerini belirtti. Doğu ve Güneydoğu illerinde bölge çalışmalarını güçlendireceklerini ve gençleri PKK’nın eline düşmekten koruyacaklarını söyledi. PKK’nın bu çalışmalarından rahatsız olduğunu ve tehditler savurduğunu, ancak bu tehditlerin kendilerini durdurmadığını vurguladı. Kaynar, Muş’ta köy okulu yenileme projesi gerçekleştirdiklerini ve terör örgütüne büyük darbeler vurmak adına çeşitli illerde mitingler düzenlediklerini ifade etti. Bu çalışmalardan rahatsız olan PKK’nın ölüm tehditlerini sürdürdüğünü, ancak geri adım atmayacaklarını belirtti.

 

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Enver Kaynar, vatanın öz evlatları olarak vatanı çiğnetmemek, bayrağı indirmemek ve ezanı dindirtmemek için her daim birlik ve beraberlik içerisinde devletin yanında duracaklarını söyledi. Aziz şehitlerin şehadetlerinin kabul edilmesi ve ailelerine sabırlar dilenmesi için dua eden Kaynar, vatanı bölmek için uğraşan PKK’lı hainlerin perişan olmasını diledi.

Sonuç

Enver Kaynar’ın açıklamaları, HDP ve DBP milletvekillerine yönelik ağır suçlamalar ve PKK’ya karşı net bir duruş sergilemesiyle dikkat çekiyor. Kaynar, devletin terörle mücadelede kararlılıkla ilerlediğini ve hainlere karşı hesap sorulacağını belirtiyor. Bu iddialar, terörle mücadelede daha güçlü adımlar atılması gerektiğini vurguluyor ve birlik çağrısı yapıyor.Şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.