Çanakkale ve Uşak’ta Orman Yangınlarına Yoğun Müdahale Devam Ediyor

Çanakkale ve Uşak’ta Orman Yangınlarına Yoğun Müdahale Devam Ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-

Çanakkale ve Uşak‘ta Orman Yangınlarına Yoğun Müdahale Devam Ediyor

Çanakkale ve Uşak'ta orman yangınlarına müdahale sürüyor

Çanakkale ve Uşak’ta dün başlayan orman yangınlarına, ekipler havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale etmeyi sürdürüyor. Çanakkale’deki yangın nedeniyle bir süre girişlerin durdurulduğu Tarihi Alan’ın güney hattı, yangının kontrol altına alınmasının ardından yeniden ziyarete açıldı.

Ekiplerin Müdahalesi Sürüyor

Dün saat 16.05’te Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kumköy köyü yakınlarında başlayan yangına, hemen ardından saat 16.11’de müdahale edildi. Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki yangın, gün doğumuyla birlikte hava destekli (helikopter ve uçaklar) ve karadan (itfaiye ekipleri) yapılan yoğun çalışmalarla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ekipler, yangının yayılmasını önlemek için büyük çaba harcıyor.

Fotoğraf: AA

Çanakkale’nin Eceabat ilçesindeki yangına müdahale sürerken, ekiplerin yoğun çabasıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının başlama sebebi araştırılırken, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı’nın güney hattı ziyarete açıldı. Büyükanafarta köyü tedbir amaçlı boşaltıldı ancak herhangi bir sağlık veya can kaybı yaşanmadı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.