İngiliz Futbolunun Efsane İsmi Hayatını Kaybetti

İngiliz Futbolunun Efsane İsmi Hayatını Kaybetti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

İngiliz Futbolunun Efsane İsmi Hayatını Kaybetti

Trabzonspor'u üzen haber! Eski golcü hayatını kaybetti...

Trabzonspor, Arsenal ve Everton formalarını giymiş olan eski İngiliz golcü Kevin Campbell, 54 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir ciddi bir hastalıkla mücadele eden Campbell, Nottingham Forest’tan eski takım arkadaşı Mark Crossley tarafından doğrulanan habere göre, Mayıs ayından bu yana hastanede tedavi görüyordu. Ünlü oyuncunun hastalığının detayları ise gizli tutuluyordu.

Yıldız Oyuncuya Ünlü İsimlerden Taziye Mesajları

Arsenal, eski oyuncusu Kevin Campbell’ın ölümüyle ilgili resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Eski forvetimiz Kevin Campbell’ın kısa süren bir hastalıktan sonra hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin, kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Bu zor dönemde hepimiz onun arkadaşlarını ve ailesini düşünüyoruz. Huzur içinde yat Kevin.” dedi.

Everton’dan yapılan açıklamada ise, “Everton’daki herkes, eski forvetimiz Kevin Campbell’ın henüz 54 yaşında vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü içindedir. O, sadece gerçek bir Goodison Park kahramanı ve İngiliz futbolunun simgesi değil, aynı zamanda onunla tanışan herkesin bileceği gibi olağanüstü bir insandı. Huzur içinde yat Super Kev.” ifadelerine yer verildi.

1998 yılının Temmuz ayında 4 Milyon Euro karşılığında Nottingham Forest’tan Trabzonspor’a transfer olan Campbell, bordo-mavililerle 18 maça çıkıp 5 gol atmış ve 5 asist yapmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.